keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

AAVA ON TÄÄLLÄÄ!!!!!

Hei kaikille !

Nyt se on täällä ! :D Mun rakas Aavani odotti mua postilaatikossa tänään kun tulin koulusta. <3 Kyseessä on siis Pullip Dita, joka sai nimeksensä Aava. Samalla päätin nimetä Aprilin uudestaan, ja tyttösestä tuli nyt Hilla. (: (ja kaikille uusille lukijoille (TEITÄ ON JO 13 !!!), April on tuo punatukkainen. :)) Pitemmittä puheitta, Hilla ja Ann (siskon nukke, pullip Sabrina. Tämä on siis meidän yhteinen blogi. :D) esittelevät nyt uuden tulokkaan!

Ann: Hei kaikki blogimme lukijat! Tänään meille on muuttanut asumaan uusi tyttö, nimeltänsä Aava.
Hilla: *ei pysty keskittymään sillä taustalla pyörii teletapit* Hän on kovin ujo, eikä... öö.. ole kertonut itsestään kovin paljoa. ........... Ehkä saatte huomenna ..... hihi... öö... kuulla hänestä lisää!

Aava: ...... hei vaan kaikille.....
Loppuun vielä yksi kuva tytöstä. Nuo vihreät silmämeikit on aika kamalat, poistan ne varmaan lähipäivinä. (: Samoin huulet, ne on aika kuluneet ja lohkeilleet, käytettynä kun tyttösen ostin. (:

Awww mun pikku rakas. <3

Siinä nyt pari teaser-kuvaa Aavasta, huomenna tai ylihuomenna lisää kuvia ja nukkeprofiili! Painunpas tästä koiran kanssa lenkille ja sen jälkeen väsään uudelle tytölle vaatteita koko illan. <3

Mitäs pidätte Aavasta? Sopiikos muuten nimi tytölle? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti